Добавена реалност

Запознайте се със свят от нови възможности – с професионални решения с добавена реалност

Станете част от едно ново измерение на работа


През последните години модерното работно място се променя с бързи темпове – и то пред очите ни. Макар че технологиите са навсякъде (както в нашето ежедневие, така и на работното място), понякога изобилната информация, която ни залива, все още не ни се предоставя в точния контекст.

При все по-бързото развитие на технологиите обаче се появяват нови възможности. Липсата на контекст е само един от проблемите, който може бързо и лесно да бъде решен чрез използването на модерни начини на работа – поради което бизнес решенията с добавена реалност разполагат с потенциала да променят начина, по който възприемаме действителността като цяло.

Изследвайте възможностите на genARate

Вдъхнете живот на печата с genARate, нашето решение за добавена реалност в печата

ПОСЕТЕТЕ официалния genARate сайт

Добавена реалност

Добавена реалност

Направете невидимите данни видими

В Konica Minolta сме отдадени на създаването на нови технологии за предоставяне на необходимите иновативни решения на международни компании, новосъздадени предприятия, академични институции и партньорски организации. Защо? Защото искаме да се възползвате от огромния опит на Konica Minolta и да въведете визия за добавена реалност във Вашето работно място, интегрирана във Вашите маркетингови кампании и да я превърнете в част от ежедневието Ви. Konica Minolta работи заедно с лидери в технологията на добавена реалност, непрекъснато се стреми да развива решения, предназначени да решават проблемите по-бързо, да разглежда бизнеса в контекста на клиента и да революционизират начина, по който всички ние взаимодействаме и усвояваме информацията. Резултатът от тези усилия е портфолио от бизнес решения с добавена реалност, което позволява да видите света различно чрез Вашето смарт устройство.


Мобилното OCR дава мощно компютърно зрение и функционалности за сканиране на Вашето мобилно приложение, така че да можете да се възползвате от предимствата на печата с добавена реалност. То дава възможност безпроблемно да сканирате опаковки, плакати и листовки за анализиране на данните онлайн, да разпознавате ръкопис, да сканирате текст – и дори да го преведете – само за няколко секунди. Можете също така да подготвяте цифрови маркетингови кампании, да разполагате AR (добавена реалност), която да Ви помогне при навигация на закрито и на открито, и да манипулирате 3D прототипи с колегите си по света. Технологията за добавена реалност предлага невероятни възможности. Konica Minolta ги превръща в действителност.

Печат с добавена реалност

Печат с добавена реалност

Цифровизация

Цифровизация

Навигация на закрито

Навигация на закрито

Мобилно OCR

Мобилно OCR

Отчитане на показания

Отчитане на показания

Решения за интегриране на данни

Решения за интегриране на данни

За повече информация се свържете с нас

За повече информация се свържете с нас

Свържете се с нас

Konica Minolta предлага решения с добавена реалност за организации и екипи за разработка, за да могат да се възползват от тях и да разработят свои собствени случаи на приложение. Ще се радваме да чуем за Вашите нужди и предизвикателства. Нашият специализиран екип ще Ви предостави необходимата информация, която ще Ви позволи да вземете решение, което е най-доброто за Вашия бизнес. Свържете се с нас и научете повече.

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings