genARate

ВДЪХНЕТЕ ЖИВОТ НА ПЕЧАТА

ОТКРИЙТЕ РЕШЕНИЕТО ЗА ДОБАВЕНА РЕАЛНОСТ, КОЕТО СЪЖИВЯВА ПЕЧАТА


В днешния дигитален свят печатните материали все още имат силата да оказват влияние. Те просто се нуждаят от оживяване. genARate е иновативна платформа за добавена реалност (AR), която трансформира съществуващото 2D печатно съдържание във вълнуващи, интерактивни 3D изживявания, които подобряват взаимодействието с Вашата марка, продукт или услуга.

    
 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СИЛАТА НА ДОБАВЕНАТА РЕАЛНОСТ


Открийте безкрайните възможности за работа с печатни продукти с genARate. Ние правим печата с добавена реалност достъпен за всички. Независимо дали сте агенция, професионална печатница или част от маркетинг отдел в компания, ние Ви улесняваме да създавате своя собствена добавена реалност  в печата и да се възползвате от Print. In Motion.


Нашият високотехнологичен инструмент Ви предоставя всичко необходимо, за да създадете завладяващи, навременни и подходящи интерактивни изживявания с печатните продукти. Нещо повече, можете да внедрите новото си съдържание в мобилното си приложение автоматично и веднага да започнете да измервате успеха на кампанията си с вградения инструмент за отчитане.


Работим усилено, за да подобрим бизнеса за Вас и гарантираме, че Вашите клиенти могат да се възползват от възможно най-атрактивните комуникации.genARate Ви дава възможност да наслагвате видео, анимации или 3D модели върху печатни материали, за да създавате мултимедийни комуникации, които пленяват и не оставят никого безразличен.
AR-(eleph)-(2).png
 

ТВОРЧЕСТВО И АНГАЖИРАНОСТ

 

Създаването на собствено обогатено AR съдържание е по-лесно, отколкото може да мислите с genARate, който осигурява бързото връщане на печатa на челните места на вашия маркетингов микс. Интуитивно и мощно, нашето решение за разработка включва всичко необходимо за създаване, публикуване, използване и измерване на ефективността на Вашето съдържание.


Без значение дали сте представител на агенция, търговска печатница, централен репрографски отдел или маркетинг отдел, нямате нужда от предишен опит или експертиза в областта на кодирането. Просто плъзнете и пуснете различно съдържание - бутони, връзки, видеоклипове и други - наслагвайте отпечатаните си изображения и изградете слоеве информация, с които Вашата аудитория може да взаимодейства. Това е толкова лесно.
 

ПРЕЖИВЯВАНЕ. ИЗСЛЕДВАНЕ. ОТКРИТИЕ.

 

Пригответе се да бъдете изненадани и възхитени. Вижте как genARate може да превърне стандартно парче от 2D печатен материал във завладяващо 3D изживяване - точно пред очите Ви. Но не забравяйте, че genARate не е само за подобряване на печата. Той също така подобрява дигиталните комуникации, като спомага по-широки инициативи за дигитална трансформация.

Приложението genARate е безплатно за изтегляне и лесно за използване, така че защо не го опитате. За броени минути ще можете да видите как ние придадохме на традиционните печатни материали свежо ново значение във Вашия маркетингов микс и създадохме широк спектър от нови бизнес възможности за проучване.
AR-(whale).png
AR-(baloon)-(1).png

ДОБАВЯНЕ НА СТОЙНОСТ. СЪЗДАВАНЕ НА НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

 

genARate предлага проста и ефективна интеграция на съдържание, което позволява на потребителите незабавно да консумират нова информация. Той е създаден, за да Ви помогне да създадете допълнителни бизнес възможности. След това можете да проследите точно ROI с лесно измерим анализ и да докажете успеха на Вашите интерактивни комуникации.

Нашата платформа предоставя рентабилен начин за експериментиране с възможностите за печат на AR, благодарение на ниските си разходи и ограничените свързани рискове, което го прави чудесен начин да започнете да разбирате възможностите на печатните AR кампании и съдържание.

ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА

Гледайте нашето кратко видео, за да изпитате истинската магия на печата в движение. genARate използва най-новата технология, за да превърне 2D хартията в 3D изживяване и да оживи всеки отпечатък - но наистина ще повярвате в него, когато се убедите сами ...

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА genARate

Решението, което превръща печата в платформа на бъдещето

ИЗТЕГЛЕТЕ genARate ИНФОГРАФИКА
GenARate on Label

Изследвайте възможностите на genARate

genARate e решение за добавена реалност в печата, разработено от Бизнес центъра за иновации на Konica Minolta в Лондон

ПОСЕТЕТЕ официалния genARate сайт

                                     ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО

                                                                                                                                    

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате въпроси относно това как genARate може да помогне на Вашия бизнес или имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Предпочитана форма на комуникация:

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings