AeroDR HD

Когато детайлите са от значение

Най-малкият размер на пиксела, който някога е предлаган на преносими FPD


Областите, които представляват интерес, не винаги се виждат на рентгеновите изображения – но пациентите винаги разчитат на най-добрите налични специализирани грижи. Точно тук детайлите са наистина от значение. Когато например трябва да бъдат показани микроструктури в костта. Колкото по-рано можете да поставите правилната диагноза, толкова по-рано пациентът може да започне да бъде лекуван. В Konica Minolta се гордеем, че можем да предложим такива продукти. Наскоро въведохме нашия най-нов цифров рентгенов детектор с размер на пиксела 100 µm, AeroDR HD, устройство, което предлага толкова висока разделителна способност, че можете да мащабирате без загуба на рязкост.

Когато детайлите са от значение, можете да разчитате на Konica Minolta.


В Konica Minolta непрекъснато се стремим да обновяваме нашите продукти и услуги, за да подобрим здравните услуги. Ние фокусираме усилията си не само върху пациента, но и върху специалистите, както даваме приоритет на необходимостта от опростяване на работните потоци в ежедневната клинична практика.

AeroDR HD

AeroDR HD

Система за безжична цифрова радиография

AeroDR HD е система за безжична цифрова радиография. С максимална разделителна способност 100 µm и чувствителност, позволяваща най-високо качество на изображението, това понастоящем е нашият най-усъвършенстван детектор. AeroDR HD предлага по-висока DQE и по-ниски дози на облъчване.

Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Производственият и офисен печат на Konica Minolta са индустриални еталони, с устройства, които предлагат революционно качество на цветното изображение, ултрависока скорост на черно-бял печат, професионални опции за вграждане, отговарящи на Вашите специфични задания за печат, и др. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания, нашите устройства Ви позволява да изграждате печатна инфраструктурата, да управлявате цифрово съдържание, да въвеждате най-съвременни измервателни уреди и да проучвате други решения, предназначени да променят работния Ви процес отвъд познатото.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата Ви. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на Вашата индустрия. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създавате усъвършенствани мерки за сигурност, за да се гарантира, че чувствителните документи не попадат в неоторизирани ръце и др.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме широка гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат, за да комбинираме консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток, за да намалите разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

AeroDR HD

AeroDR HD

Благодарение на детектора си, базиран на технологията TFT (Thin Film Transistor) с висока чувствителност, AeroDR HD е най-новото техническо нововъведение на Konica Minolta. Решението идва с по-дебел CsI сцинтилатор, високочувствителен фотодиод върху TFT панела и нова функция ROIC (Read out IC), която намалява нивата на електрически шум с 50% или повече, позволявайки Ви да оптимизирате стойностите си за откриване.


С Detector Quantum Efficiency (DQE) значително се подобрява качеството на изображението, като едновременно с това се използват по-ниски дози на облъчване и по-бързо се обработват големи данни на изображението, благодарение на кратките цикли. Това високо качество на изображението се осигурява от CsI сцинтилатора – подобрение от над 20 процента в сравнение с панела на AeroDR Premium. С размер на пиксела от само 100 μm и четири пъти по-голям брой на пикселите в сравнение с детекторите със стандартна разделителна способност AeroDR може да увеличава микроструктурите. Тази функция е от решаващо значение за прецизната диагностика.


AeroDR HD е също така водоустойчив и изключително лек – с тегло от само 2,6 kg – с устойчивост на натоварване над 400 kg и съпротивление при огъване 130 kg. Освен това AeroDR HD може да се презарежда в рамките само на 30 минути – благодарение на използваната литиево-йонна батерия. Актуализираната технология AeroSync сега позволява по-широка област на изобразяване, включително лумбалната област на гръбначния стълб, опорно-двигателната система и във ветеринарната сфера.

Размер на пиксела само 100 μm

Размер на пиксела само 100 μm

Показва микроструктура

Показва микроструктура

По-добра видимост на костната трабекула

По-добра видимост на костната трабекула

Ръбът на костта е по-ясен

Ръбът на костта е по-ясен

Без „форма на пиксела“ при мащабиране

Без „форма на пиксела“ при мащабиране

По-висока DQE с по-ниски дози на облъчване

По-висока DQE с по-ниски дози на облъчване

Лека и здрава конструкция

Лека и здрава конструкция

Бърз и надежден работен поток

Бърз и надежден работен поток

Актуализирана технология AeroSync за автоматично установяване на по-продължителна експозиция

Актуализирана технология AeroSync за автоматично установяване на по-продължителна експозиция

Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас за допълнителна информация

Свържете се с нас

Най-новите решения на Konica Minolta в областта на цифровата радиографска и ултразвукова диагностика Ви помагат да повишавате ефикасността на Вашата ежедневна клинична практика и да поставяте първокласни диагнози. Ако смятате, че е възможно Вашата организация да се възползва от използването на нашите решения, се свържете с нашето подразделение, свързано със здравните услуги, още днес за повече информация.

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Required form 'SolutionContactForm' does not exist.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now
download icon test 2