Публикуване на променливи данни

Съсредоточете се върху интересите на всеки Ваш клиент поотделно

Развийте бизнеса си и си осигурете лоялността на клиентите


Като доставчик на услуги за печат непрекъснато трябва да развивате бизнеса си, за да си осигурите лоялността на клиентите. Във време, когато печатните услуги са лесно достъпни и по-сходни от всякога, как се отличавате на пазара за печат на хартия? И как задържате клиентите си?

Какво означава публикуване на променливи данни?

Публикуване на променливи данни, отпечатване или VDP, е изключително ценно решение за компаниите, предоставящи търговски печатни и графични услуги, които разчитат на професионалния вид и усещане на готовите продукти, както и на предимствата, генериращи приходи, които то може да им донесе.


Бързо планиране и изпълнение на задания за печат

Клиентските данни могат лесно да бъдат вградени в дизайна на документа, без да е необходимо писане на скриптове или програмиране. Огромно разнообразие от данни, включително текст, графики, цвят с баркодове с най-високо качество и персонализирани изображения, може да бъде включено в циркулярно писмо или друго обемно задание за печат бързо и лесно.


Конвертиране на множество файлове в готови за печат оформления

Планирането на производствени решения, които позволяват на компаниите за търговски печат, печат на опаковки и издателски печат да конвертират множество файлове в готови за печат оформления, улеснява за дизайнерите създаването и промяната на отстъпите, включително:


 • Интелигентна автоматизация на оформлението
 • Шаблони за повтарящи се изображения
 • Функционалност „плъзгане и пускане“


Решенията за VDP на Konica Minolta също така персонализират маркетинговите документи, като използват „умни“ шаблони и ръководства за създаване на листовки, картички за директна реклама по пощата, сертификати и награди, и се предлагат с подробни инструкции за промяна на шаблоните с помощта на информация в база данни на Excel.


Интуитивни решения, които ще Ви спестят време и пари

С помощта на най-новите технологии решенията за VDP на Konica Minolta могат интелигентно да четат данни и да решават автоматично дали маркетинговите материали могат да бъдат изпращани по електронна вместо обикновена поща, което спестява време и пари на компаниите. За да поговорим за начина, по който нашите обединени решения за публикуване на променливи данни могат да удовлетворят специфичните потребности от VDP на Вашата компания, щракнете върху „Свържете се с нас“, за да се свържете с един от нашите специалисти!

Публикуване на променливи данни

Публикуване на променливи данни

Персонализирани съобщения чрез публикуване на променливи данни

Съвременното претоварване с информация прави персонализираните съобщения на хартия още по-важни. Писмо или маркетингово съобщение, персонализирано според потребностите на получателя, има много по-голям шанс да бъде прочетено и възприето. По този начин се повишава ефективността на съобщенията от печатните фирми, увеличава се броят на отговорите и се укрепват връзките с клиентите.


Ползите за клиентите на услуги за печат на променливи данни са следните:


 • По-ефективни съобщения чрез персонализиран маркетинг
 • Увеличен брой на отговорите
 • По-здрави връзки с техните клиенти
 • Ефективен маркетинг чрез различни медии
 • Добавена стойност на цифровата страница


Същевременно Вашата компания ще спечели от публикуването на променливи данни благодарение на:


 • Разширено портфолио от услуги
 • По-голяма печалба
 • Увеличение при повтарящи се приходи
 • Реализиране на по-голяма печалба, отколкото от статично съдържание
Хардуер
hardware icon
Хардуер за печат на Konica Minolta

Искате най-доброто в областта на цифровия производствен печат? Току-що го намерихте. Хардуерните решения на Konica Minolta за производствен печат и за офис са еталони в отрасъла, с устройства, предлагащи революционно качество на цветните изображения, черно-бял печат със свръхвисоки скорости, опции за вътрешна окончателна обработка с професионално качество – с цел да се отговори на сложните спецификации на Вашето задание, и много други. Независимо от размера или областта на специализация на Вашата компания нашият хардуер за печат Ви дава възможност да изградите своя инфраструктура за печат, да управлявате цифровото съдържание, да въведете най-новите измервателни уреди и да се запознаете с други решения, имащи за цел да променят до неузнаваемост Вашия работен поток.

Софтуер
software icon
Софтуерни продукти на Konica Minolta

Разгледайте безбройните различни начини, по които софтуерните продукти на Konica Minolta могат да подобрят работата Ви. Konica Minolta решава проблемите на Вашата компания, съчетава различните стилове на работа и предлага софтуерни решения, отговарящи на нуждите на отрасъла Ви. Като приоритизира нуждите Ви по всяко време, Konica Minolta отговаря на софтуерните изисквания дори на най-взискателните световни организации. Като използвате системата, можете да ограничите разходите за всички отпечатани или копирани материали, да създадете разширени мерки за сигурност, за да гарантирате, че чувствителните документи няма да попаднат в неупълномощени лица, и много други.

Услуги
service icon
Винаги на Ваше разположение

Нашият опитен и компетентен персонал от специалисти ще отговори на всички Ваши въпроси и ще Ви покаже как да работите с продукта си. Нашите услуги функционират във Ваша полза в рамките на система за поддръжка, предназначена да гарантира на Вас и на компанията Ви извличането на максимална полза от решенията. Ние предлагаме гама от различни услуги, включително оптимизирани услуги за печат за комбиниране на Вашето консултиране; внедряване на хардуер и софтуер; управление на работния поток за намаляване на разходите за документи; и интелигентни услуги за защита, за да поддържате безопасността на бизнеса си.

Бизнес оформление на печата

Prokom е потребителската общност на Konica Minolta, където можете да намерите проучване на пазара, информация и практически инструменти, които ще ви помогнат да сте по-информирани, по-продуктивни и в крайна сметка по-печеливши. В Prokom вярваме, че не става въпрос само за това което правите, а за това което правите възможно

Присъединете се към Prokom
prokom logo horizontal

Четири стъпки за повече бизнес

Четири стъпки за повече бизнес

Пригответе се за нова бизнес възможност

DIGITAL1234 Ви предоставя четири лесни стъпки за повече бизнес. Програмата за бизнес развитие на Konica Minolta е създадена, за да даде възможност на доставчиците на печатни услуги да преуспяват.


Тя възприема основан на възможностите подход и показва на клиентите в четири практически стъпки как да определят, оценят, обосноват и внедрят нови бизнес възможности. Необходимо е само да се регистрирате веднъж, за да получите цялата тази ценна информация – без никакви задължения и безплатно.


Четири стъпки за изграждане на Вашия бизнес:


ОПРЕДЕЛЯНЕ: Защо е икономически изгодно да се разгледа конкретна възможност за развитие на Вашия бизнес? Предлагаме поредица бели книги, които се занимават с широк кръг от теми, като например Web to Print (Печат чрез уебсайт), печат на променливи данни, автоматизация на работните процеси, вътрешна окончателна обработка и книгоиздателство.


ОЦЕНЯВАНЕ: Как тази бизнес възможност се вписва в съществуващата ми работна организация? Нашите ръководства за оценка, написани от независими експерти от бранша, ще Ви помогнат да прецените на практика дали Вашият бизнес е готов за конкретна нова бизнес възможност, например Web to Print.


ОБОСНОВАВАНЕ: Как други доставчици на печатни услуги са се възползвали от конкретна нова бизнес възможност? Прочетете историите на други клиенти, подобни на Вас, които са се възползвали от бизнес възможности в различни области. Тогава можете сами да прецените дали инвестицията е полезна.


ВНЕДРЯВАНЕ: Искате да си осигурите успешно внедряване, като избегнете капаните, които могат да доведат до разочарования? Подробно ръководство за внедряване, написано от независим специалист в бранша, ще Ви даде възможност да приложите новата бизнес възможност в своята компания. Тъй като внедряването на нова бизнес възможност може да се окаже трудна работа, ние, разбира се, Ви предлагаме практическа помощ през целия етап на внедряването.


Лого на Digital 1234


Създаване на нови възможности за бизнеса чрез публикуване на променливи данни


Как можете да спечелите от персонализирания маркетинг

Съвременното претоварване с информация прави персонализираните съобщения още по-важни. Писмо или маркетингово съобщение, персонализирано според потребностите на получателя, има много по-голям шанс да бъде прочетено. По този начин се повишава ефективността на съобщенията, увеличава се броят на отговорите и се укрепват връзките с клиентите.


Публикуването на променливи данни (VDP) е технологията, която прави персонализирания маркетинг възможен и икономически осъществим. Чрез създаването на персонализирани документи в един тираж VDP добавя значителна стойност към цифрово отпечатаната страница. Като добавите тази услуга в своето портфолио, можете да предоставяте на широк кръг от клиенти високоефективен път към света на персонализираните съобщения. А за Вас VDP е начин да спечелите повече поръчки, които носят по-голяма печалба.


Какво печелят Вашите клиенти от VDP:

 • По-ефективни съобщения чрез персонализиран маркетинг
 • Увеличен брой на отговорите
 • По-здрави връзки с техните клиенти
 • Ефективен маркетинг чрез различни медии
 • Добавена стойност на цифровата страница


Какво печелите Вие от VDP:

 • Разширено портфолио от услуги
 • По-голяма печалба
 • Увеличение при повтарящи се приходи
 • Реализиране на по-голяма печалба, отколкото от статично съдържание


Защо да не добавите стойност към цифрово отпечатаната страница още сега? VDP превръща маркетинговите данни в допълнителен доход.


Ако смятате, че имате нужда от съвети за разрастване на Вашата услуга за публикуване на променливи данни чрез програмата Digital1234, щракнете върху „Свържете се с нас“, за да си уговорите среща с представител на Konica Minolta, който ще Ви разясни лично пълното ръководство за внедряване!

За повече информация се свържете с нас

За повече информация се свържете с нас

Свържете се с нас

Мислите ли, че публикуването на променливи данни е точно за Вашата компания?

За да поговорим за начина, по който нашите софтуерни и хардуерни решения могат да удовлетворят Вашите потребности от VDP, щракнете върху „Свържете се с нас“, за да се свържете с един от нашите специалисти!

Свържете се с нас

Свържете се с нас
Желая да получа информация на:

Политика за поверителност:*
посочена в политиката за поверителност на Коника Минолта България и давам съгласието си личните ми данни, предоставени от мен чрез изпращане на запитване до лицата за контакт, да бъдат обработвани от Коника Минолта България.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings