AccurioPro Variable Data

Открийте новия свят в персонализирания маркетинг


AccurioPro Variable Data, новият, професионален пакет от софтуерни инструменти за печат на променливи данни (VDP) на Konica Minolta предлага усъвършенстван печат и публикуване на променливи данни. Неговата производителност и гъвкавост са огромни - никой друг софтуерен пакет на пазара не може да достигне AccurioPro Variable Data по отношение на ясния меню-базиран потребителски интерфейс.


AccurioPro Variable Data е нов, професионален набор от софтуерни инструменти за печат на променливи данни от Konica Minolta, който е тясно интегриран с приложението за оформление на страници Adobe® InDesign®. Той идва с интуитивен интерфейс, който е в съответствие с много съвременни приложения, както и с необходимост от минимално обучение, което прави сложни задачи лесни за изпълнение. Насладете се на невероятно лесната работа чрез ползване на "drag and drop" . AccurioPro Variable Data прави лесно създаването на персонализирано съдържание. Лесно персонализирайте маркетинговите и всякакви други материали за минимум време. Може да автоматизирате целия процес. Модулите на AccurioPro Variable Data  предоставят сложни функции за печат и публикуване на променливи данни, с вграден набор от функции, който предлага чудесно решение за автоматизиране на производствената работа като поставяне на баркодове и последователно номериране. Спестявайки Ви време, усилия и пари, нашето решение за VDP ще повиши Вашата конкурентоспособност и ще оптимизира Вашите бизнес процеси. Резултатът? Уникален, персонализиран краен продукт, който е лесен за производство.


Безпроблемна интеграция с Adobe® InDesign®
Всички модули на AccurioPro Variable Data работят в приложението Adobe InDesign, което позволява добавяне на променливи елементи към всеки документ на InDesign. Чрез много прост панелен интерфейс и гъвкав, управляван от менюто процес, потребителите могат лесно да определят променливи елементи навсякъде на страницата. AccurioPro Variable Data обединява текст, картина, многоредовна статия или дори информация на цяла страница, използвайки данни, взети практически от всеки източник. Данните се вмъкват директно в оформления на InDesign, за да се получи уникален, персонализиран продукт в различни файлови и VDP формати.


Модул "Правила" на AccurioPro Variable Data 
Този модул предоставя мощни, условни функции за обработка (if/then/else). Правилата предоставят възможност за извършване на конкретни действия въз основа на съдържанието на едно или повече полета на базата данни. Интерфейсът за модула "Правила" е изцяло задвижван от менюто, без абсолютно никаква необходимост да се „кодират“ ръчно условни функции. Модулът с правила включва също няколко уникални функции за тестване, чрез които потребителите могат да преглеждат интерактивно и да проверяват правилата си, използвайки реални данни.

Последователна номерация
Една от основните предимства на софтуера AccurioPro Variable Data е вградената ни функция за номериране, която прави задачите за производство на билети и етикети бързи и лесни за изпълнение.


Високопроизводителни драйвери за печат
Всички вградени драйвери за печат на AccurioPro variable data генерират изходни файлове VDP, които са оптимизирани за преси Konica Minolta. Осигурена е поддръжка както за PPML, така и за VPS, както и за стандартния PostScript и PDF / VT изход. И ако сте избрали версията на софтуера Premium, нашата уникална функция за „задаване на работа“ гарантира най-бързата възможна производителност за всички VDP задачи.
Възможност за копиране в движение
Какво се случва, когато Вашите данни съдържат твърде много знаци, за да се поберат в определеното пространство? AccurioPro Variable Data включва модула CopyFit ™, който предоставя усъвършенствана способност за приспособяване на копието в движение, за да коригира текстови проблеми. Tекстът се настройва в съответствие с набор от дефинирани от потребителя правила, докато влиза в дефинираните от оператора рамки, всичко това в реално време . Тази функция може също така да се използва в текстови полета „underset“, разширяващи текстa, където той не запълва напълно цялата област на полето.


Използване на GroupPicture
Комбинирайте AccurioPro Variable Data Premium със софтуерния модул GroupPicture ™, за да използвате софтуера като професионален инструмент за създаване на документи: Създавайте всякакъв вид шаблон за оформление, например за визитни картички, сертификати, каталози, идентификационни карти и други елементи. Запишете Вашите индивидуални шаблони като елементи от GroupPicture и след това се отнасяйте към тях точно като към снимки. За да създадете например различни визитки едновременно, можете просто да създадете документ със съответните GroupPictures, след това да обедините променливите данни и да преминете към печат!


Множество оформления с "Cut & Stack"
Използвайки уникалната функция за последователност на AccurioPro Variable Data, потребителите имат свободата да проектират множество оформления за всяка VDP задача. Осигурена е и поддръжка за оформления „Cut & Stack“.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС