Capture OnTheGo


Да направим бизнеса си видим за нови групи от клиенти


На място при клиента, особено по време на продажби, консултации или при сервизни посещения, хартията все още се използва широко за събиране на данни на място - помислете например за попълване на застрахователни искове. Събирането на данни и попълването на формуляри на ръка обаче има своите недостатъци. Включвайки допълнителна работа, която е податлива на грешки и е скъпо струваща, и води до: връщането на формуляри в офиса за последващо дигитализиране, обработка и архивиране което отнема време и е неефективно. За да се максимизира производителността и да се избегнат закъсненията, е важно да се ускори процесът на дигитализиране - което най-добре се постига чрез автоматизиране на задачата с Capture OnTheGo, мобилното решение за автоматизация на място.


Capture OnTheGo workflow

Capture OnTheGo

Capture OnTheGo

Дигитализиране на документи

  • Налични действия за стартиране на формуляри от мобилното устройство

Обработка на документи

  • Изтегляне на PDF документи
  • Изтегляне и попълване на HTML базирани формуляри

Разпространение на документи

  • Предаване на формуляри с едно кликване

Изтеглете брошура на продукта

Capture OnTheGo brochure

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Предпочитана форма на комуникация:

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings