Konica Minolta MarketPlace

Запознайте се с Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Магазинът за приложения е на една ръка разстояние, за да ви предостави функционалности, които напълно ще променят начина, по който управлявате  документи. Предлаганите решения и приложения могат да поправят както общи проблеми в офиса, така и по-редки такива.


Притеснявате ли се от неудобно прехвърляне на файлове? Ако е така, помислете за инсталиране на приложение, което ще свърже вашия МФУ с популярно облачно решение като Dropbox, Google Drive, OneDrive или Microsoft SharePoint. Не разбирате за какво се отнася документ на чужд език? Бихте ли искали да го преведете на родния ви език само за няколко секунди. Konica Minolta Marketplace също така ще ви позволи да планирате маркетингови кампании, да променяте текста в речта си, да разпространявате съобщения на всичките си МФУ устройства и да конвертирате файлове в PDF, Word, Excel и много други формати.


Не се нуждаете от допълнителна скъпа ИТ инфраструктура, дългосрочни лицензионни договори или продължително обучение на служителите. Konica Minolta Marketplace предлага приложения, които са гъвкави, икономически ефективни и лесни за използване. Те ще рационализират ежедневните ви задачи, ще спестят времето на служителите ви и ще ви позволят да се възползвате напълно от предимствата на съвремените технология.

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Вашата компания губи ли потенциала си?


Независимо дали сте собственик на малък бизнес или главен изпълнителен директор на международна компания, почти със сигурност ще сте наясно, че някои задачи, макар и неприятни и невероятно скучни, са просто неизбежни за ежедневната офис работа. Неизпълнението на тези задачи може да предизвика ненужни закъснения, да създаде обърквания и да намали нивата на мотивация. Всичко това влияе на организацията и работния процес. Всичко това води до загуба на време за вашите служители - и загуба на пари за вас.За щастие, обаче, спешните решения вече са на помощ. Konica Minolta Marketplace напълно ще промени начина, по който екипът ви изпълнява ежедневните офис задачи. Точно както смартфоните могат да бъдат превърнати в специализирани устройства, като се инсталират няколко мобилни приложения, мултифункционалният принтер (MFP) има потенциалната функционалност да се превърне в различна категория устройство. Вашият MFP може да отиде далеч отвъд обикновеното печатане и копиране - той също може да осигури на Вашия персонал изключително ценна поддръжка и автоматизиране на широк кръг от тези ежедневни офис задачи. С Konica Minolta Marketplace служителите могат най-накрая да използват пълния си потенциал и да се съсредоточат върху основния си бизнес.

Konica Minolta MarketPlace - Ускорете своя бизнес

Искате да добавите интелигентни и полезни допълнителни функционалности на вашите многофункционални устройства (МФУ) за направите на живота в офиса по-лесен? Но не искате да инвестирате огромно количество време и пари в нови високотехнологични софтуерни решения, които водят до увеличена поддръжка? С други думи: просто искате да платите за функционалностите, от които наистина се нуждаете. Konica Minolta MarketPlace е създадена, за да разшири вашия МФУ с допълнителни функционалности - интелигентно и незабавно.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Required form 'ServicesContactForm' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Забележка - вашите текущи настройки за бисквитки ще ви изключат от получаване на промоционални актуализации по имейл! За да разрешите тези актуализации, актуализирайте настройките си за бисквитки