Oблачни услуги за печат: Повече гъвкавост за вашата печатна инфраструктура

ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ ЗА ВАШАТА ПЕЧАТНА ИНФРАСТРУКТУРА

ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ ЗА ВАШАТА ПЕЧАТНА ИНФРАСТРУКТУРА

Тъй като бизнес моделите се променят, организациите се отдалечават от традиционната ИТ инфраструктура и преминават към облачни решения като част от бизнес стратегията си. Но една от последните останали бизнес функционалности, които все още работят на локални сървъри, е инфраструктурата за управление на печат. Премествайки своята инфраструктура за печат в облака, вие не само ще подобрите мобилната работа, но и ще освободите ИТ персонала от тежестта на управлението на различни сървъри за принтери.

Искате да опростите сложната си инфраструктура за печат и да намалите оперативните ИТ разходи, но сте загрижени за високата несигурност в облачната ера? Няма проблем!

Позволете ни да се погрижим за сигурното мигриране, работа и постоянно оптимизиране на вашата инфраструктура за печат в облака. Така вашата организация ще стане по-динамична от всякога!

We bring the cloud to your print environment
 

Облачни услуги от Konica Minolta

Ние свързваме вашата инфраструктура за печат с най-новата облачна технология, за да доближим вашия бизнес една крачка до интелигентното свързано работно място.

Нашите услуги за облачен печат предлагат голям набор от предимства

По-добро планиране на разходите
Фиксирани месечни такси, така че винаги да се придържате към плана

Бързо и лесно имплементиране
Бързо внедряване, лесни актуализации и бързо усвояване

Сигурен печат
Follow-me автентификацията гарантира, че документът ви няма да попадне в грешни ръцеПодобрена сигурност на данните и документите
Сертифицираните центрове за данни и криптирането гарантират, че вашите данни и документи са в добри ръце

Работа от разстояние
Нашите услуги за облачен печат са достъпни и използваеми отвсякъде

Печат както обикновено, но на намалена цена
Вие продължавате да използвате вашето печатно устройство, както сте свикнали, и в същото време се възползвате от намалените оперативни разходи

Направете стъпката! Как да мигрираме успешно от локална инфраструктура за печат към инфраструктура, базирана в облак

Печатът може – и трябва да бъде – основен елемент във всяка облачна стратегия. Като се имат предвид предимствата и възможностите, не е чудно, че изследванията на Quocirca са установили, че 39% от организациите вече са въвели някаква форма на платформа за управление на печата в облак, докато 37% възнамеряват да го направят. Това оставя много фирми все още да обмислят предизвикателствата и практическите аспекти на въвеждането на печат в своята облачна стратегия.

Изтеглете сега

Иновативни решения за вашите индивидуални нужди - изборът е ваш

7 често срещани грешки при внедряване на облачен печат

........ и как да ги избегнем! Вашата инфраструктура за печат може да бъде безопасно преместена в облака и по този начин вие не само ще улесните печата за потребителите и ще поддържате по-качетвена отдалечена работа, но и ще освободите ИТ екипа от необходимостта да управлява множество сървъри за печат.

Отчет за услугите за облачен печат от Quocirca

Този доклад подчертава ключови пазарни тенденции относно услугите за облачен печат, обхващащи предложения както от производители, така и от независими доставчици на софтуер (ISV). Той  се основава  на  първични  изследвания, проведени  през  януари  2021 г., сред 219 организации, използващи услуги за управление на печата (MPS) в САЩ, Обединеното кралство, Франция и Германия.

Включване на печата в облака

Портфолиото в областта на облачния печат на Konica Minolta се фокусира върху свързаността, гъвкавостта и свободата. Свързваме вашата инфраструктура за печат с най-новата облачна технология, за да доближим вашия бизнес една крачка до интелигентното свързано работно място.


 

Искате ли да опростите процесите на печат, като преминете към облачно решение? Просто попълнете формата за контакт и нашите експерти ще се свържат с вас скоро.