ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

AccurioWide

Външна реклама, текстил за задно осветяване, рекламни табели, стикери, директен печат върху плоскости


Перфектно качество, бързина и ефективност

Ако искате да комбинирате задания за плоски медии със задания за ролен печат с един принтер, серията AccurioWide хибридни UV LED широкоформатни принтери е идеална за Вас. Ние разполагаме с два модела, така че можете да изберете този, който отговаря на Вашите нужди: AccurioWide 160 с ширина на медията 1.6 метра или AccurioWide 200 с ширина на медията 2.0 метра. Превъзходното качество на изображението и високата производителност ще впечатлят и най-взискателните Ви по отношение на качеството клиенти. Принтерът е оборудван с UV LED лампи, които Ви позволяват по-широк избор от печатни носители, като същевременно спестяват енергия, време и разходи. Конфигурацията с 4 цвята плюс бяло мастило създава още повече възможности - за печат върху прозрачен материал, за приложение с подсветка или за отпечатване на бяло като допълнителен цвят.
Шестцветната конфигурация предлага по-широка цветова гама, като Ви дава възможност да отпечатате трудни за възпроизвеждане цветове. Крайният резултат е универсален принтер, който Ви помага да увеличите производителността си и да развиете бизнеса си.

Моля, попълнете контактната форма, за да заявите своите мостри

Моля, качвайте не повече от 3 PDF; EPS; AI; JPG; GIF; PNG файлове, всеки по-малък от 300 MB

Добавяне на файлове
    Предпочитана форма на комуникация:

    за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.

    Текстовите полета с * са задължителни!

    Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings