ОПАКОВКИ И ТЪРГОВСКИ ПЕЧАТ

bizhub PRESS, bizhub PRO, AccurioJet, AccurioPress, AccurioPrint

Дигитален листов печат - опаковки, брошури, листовки, папки, списания, фото-албуми, книги, пощенски пликове


Революция в дигиталния печат

Продуктовите принтери Konica Minolta bizhub PRESS, bizhub PRO, AccurioJet, AccurioPress и AccurioPrint водят в индустрията по отношение на производителността на дигиталния печат. Тези системи се характеризират с безкомпромисно качество на цветното изображение, висока скорост при печат и богата гама от опции за довършителни модули. Подходящи за обширна гама от печатни задания, нашите машини за опаковки и търговски печат могат да Ви помогнат да произвеждате качествени продукти ефективно, бързо и надеждно.

Оборудването на Коника Минолта  отговаря на най-новите производствени изисквания и е най-добрият избор при малък и среден обем тиражи. Благодарение на иновативните технологии те лесно се справят със сложни задачи върху широк спектър от субстрати. Гарантирано е високо качество на детайлите дори при най-дребните елементи. Осигурен е пълен контрол върху разхода на консумативи, което осигурява и ниска себестойност.

Може да отпечатвате бързо, качествено и с нисък разход визитки, дипляни, календари, опаковки, брошури, каталози, списания, корици на книги, пластики, синтетични медии.

Моля, попълнете контактната форма, за да заявите своите мостри

Предпочитан начин на комуникация:

Моля, качвайте не повече от 3 PDF; EPS; AI; JPG; GIF; PNG файлове, всеки по-малък от 300 MB

Добавяне на файлове
    Политика за поверителност:*
    С натискането на този бутон Вие предоставяте информацията на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД, която ще бъде използвана за комуникация с Вас. С регистрацията си се съгласявате да предоставите лични данни, както и да данните Ви да бъдат обработвани от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. В случай че имате допълнителни въпроси във връзка с обработването на Вашите лични данни или желаете да упражните съответните Ви права, можете да се обърнете към нас: info@konicaminolta.bg, тел. 070042022
    Въведете кода за сигурност:*

    Текстовите полета с * са задължителни!

    Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings