Преосмислете работата

Преосмислете работата
Устойчив ли е Вашият план за непрекъснатост на бизнеса? Може ли Вашият екип да работи лесно отвсякъде? Или Вашата дигитална трансформация е в застой и сега вече се оказвате без дигиталната среда, когато имате най-голяма нужда?

В условията на криза Вашият бизнес няма нужда да спира. С Konica Minolta като партньор ние гарантираме, че имате инфраструктурата, за да продължите основните си бизнес процеси отвсякъде, така че Вашият бизнес да продължи да работи и Вашите служители да бъдат ефективни.

Изтеглете нашата електронна книга и вижте как можем да Ви подпомогнем.

Изтеглете нашата електронна книга и вижте как можем да Ви помогнем

Важно е това, което правиш, а не къде си. Нашите сигурни мобилни работни решения дават възможност на Вашия бизнес да продължи да работи, особено в условията на криза.

Предпочитана форма на комуникация:*

за актуалните продукти и услуги от Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД и други компании , което съответства на моите лични интереси. Вашите данни ще бъдат обработени в съответствие с нашата Политика за поверителност.
Код за сигурност:*
Въведете кода от картинката

Текстовите полета с * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings