Ние, Коника Минолта България, разбираме уникалните предизвикателства, пред които са изправени образователните институции при осигуряването на динамична и ефективна учебна среда. Вярваме, че правилните инструменти могат да трансформират начина, по който учениците учат и преподавателите преподават.

 

Представяме ви устройствата bizhub, които могат да посрещнат разнообразните нужди на съвременните образователни институции. От оптимизиране на административните задачи до подобряване на цялостното обучение, нашите устройства са проектирани с мисълта за улесняване на вашата работа.


Специални решения за вашето училище:
 
  • Рентабилни решения - от 26 лв на месец, гратисен период 6 месеца или може да закупите на специални цени

  • Ефективен печат и копиране - надежден и висококачествен печат за учебни материали и административни документи - независимо дали се нуждаете от по-малко устройство или устройство за по-голям обем, дали имате нужда от цветен печат за ангажиращо визуално съдържание или само от черно-бял печат.

  • Опция за софтуер за управление на печата - възможност всеки да има достъп само до документите, които е пуснал за печат - без опасност от разпространение на конфиденциални данни, директно сканиране до конкретен имейл според потребителя, облачен печат и др.

  • Удобни за потребителя интерфейси - интуитивни сензорни екрани за лесна навигация, наподобяващи екран на таблет или мобилно устройство, без необходимост от подробно разясняване на функциите на преподавателите или административните служители.

  • Енергийно ефективни дизайни, които да ви помогнат да спестите оперативни разходи - разширени функции за управление на печат за проследяване и контрол на разходите за печат.

  • Инструменти за сигурност - осигурете безопасността на чувствителните административни данни със стабилни функции за сигурност.

  • Възможности за мобилен печат - улеснете гъвкава среда за обучение с опции за мобилен печат за студенти и преподаватели.

  • Специализирани решения за вашето училище - разбираме, че всяка образователна институция има уникални изисквания. Ето защо нашият екип е готов да работи с вас, за да създаде цялостни решения, които най-добре отговарят на нуждите на вашето училище. Независимо дали имате нужда от набор от устройства или специфични функции за поддръжка на определен отдел, ние гарантираме, че покриваме широк спектър от специфични изисквания.

Нека обсъдим как устройствата bizhub на Konica Minolta могат да повишат производителността на вашето училище и да подобрят учебния процес. Нашите експерти са на разположение за безплатна консултация, за да разберат вашите специфични нужди и да предоставят персонализирани препоръки.
 

Изпратете запитване

Нашите експерти ще се свържат с Вас във възможно най-кратък срок