Ние, Коника Минолта България, разбираме уникалните предизвикателства, пред които са изправени детските градини при осигуряването на динамична и ефективна среда. Вярваме, че правилните инструменти могат да трансформират начина, по който вашите възпитаници учат, докато се забавляват, а вашите преподаватели се забавляват, докато обучават.

 

Представяме ви устройствата bizhub, които могат да посрещнат разнообразните нужди на съвременните образователни институции. От оптимизиране на административните задачи до подобряване на цялостния процес на обучение, нашите устройства са проектирани с мисълта за улесняване на вашата работа.


Специални решения за вашата детска градина:
 
  • Рентабилни решения - от 26 лв на месец, гратисен период 6 месеца или може да закупите на специални цени

  • Ефективен печат и копиране - надежден и висококачествен печат за учебни материали и административни документи - независимо дали се нуждаете от по-малко устройство или устройство за по-голям обем, дали имате нужда от цветен печат за ангажиращо визуално съдържание или само от черно-бял печат.

  • Опция за софтуер за управление на печата - възможност всеки да има достъп само до документите, които е пуснал за печат - без опасност от разпространение на конфиденциални данни, директно сканиране до конкретен имейл според потребителя, облачен печат и др.

  • Удобни за потребителя интерфейси - интуитивни сензорни екрани за лесна навигация, наподобяващи екран на таблет или мобилно устройство, без необходимост от подробно разясняване на функциите на преподавателите или административните служители.

  • Енергийно ефективни дизайни, които да ви помогнат да спестите оперативни разходи - разширени функции за управление на печат за проследяване и контрол на разходите за печат.

  • Инструменти за сигурност - осигурете безопасността на чувствителните административни данни със стабилни функции за сигурност.

  • Възможности за мобилен печат - улеснете гъвкава среда за обучение с опции за мобилен печат за служителите в детската градина.

  • Специализирани решения за вашето училище - разбираме, че всяка подобна институция има уникални изисквания. Ето защо нашият екип е готов да работи с вас, за да създаде цялостни решения, които най-добре отговарят на нуждите на вашата детска градина. Независимо дали имате нужда от набор от устройства или специфични функции за поддръжка на определен отдел, ние гарантираме, че покриваме широк спектър от специфични изисквания.

Нека обсъдим как устройствата bizhub на Konica Minolta могат да повишат производителността в детската градина и да подобрят учебния процес. Нашите експерти са на разположение за безплатна консултация, за да разберат вашите специфични нужди и да предоставят персонализирани препоръки.
 

Изпратете запитване

Нашите експерти ще се свържат с Вас във възможно най-кратък срок