Коника Минолта България с изложбен щанд по време на COPIS 2019

| 10 септември 2019

След изключително успешното си представяне по време на COPIS 2018, Коника Минолта България участва и в тазгодишното изложение за печатни и рекламни комуникации в Интер Експо Център София.


Миналогодишното участие на Коника Минолта България бе запомнящо се със звездата на изложението, а именно MGI JETvarnish 3DS&iFOIL и неговите впечатляващи разпечатки. Всички гости на щанда имаха възможността да видят отблизо дигитално полагане на UV частичен, обемен лак и фолио, без подготовка на плаки или сито, както и дигиталната преса, носител на наградата BLI Pro Award 2018 и разполагащата с FOGRA сертификат - AccurioPress C6100 в конфигурация с интегриран Color Care модул (IQ-501).


Тази година щандът на Коника Минолта България представляваше изложбена площ на марката Konica Minolta и представи високотехнологичните решения за производствен и индустриален печат, предлагани в България. Щандът беше място за професионални срещи и консултации с клиенти, показване на мостри и презентиране на нови и настоящи машини с фокус върху:


  • Мастиленоструен листов печат
  • Ролен и хибриден широкоформатен печат
  • Индустриален печат и обогатяване с лак и фолио
  • Производствен печат


Иновациите, които бяха представени тази година са серията хибридни UV LED широкоформатни мастиленоструйни принтери AccurioWide и новата версия на изключително успешната линия преси за етикети на Konica Minolta - AccurioLabel 230.