KONICA MINOLTA ПУСКА НА ПАЗАРА СЕРИЯТА ACCURIOPRINT 850I И 950I

| 30 януари 2023

Новата гама тонер-базирани монохромни машини на Konica Minolta е разработена специално за клиентите, за да им предостави възможност да преоткрият ефективността в офиси, корпоративни и търговски среди за печат. Accurio Print 850i и 950i предлагат лесна работа и висококачествена производителност и осигуряват пълна интеграция с облачни услуги и работни процеси.


В днешните бързо развиващи се предприятия клиентите изискват максимална ефективност и силно автоматизирани, ефективни системи, както и най-новите технологии по отношение на сигурността, за да осигурят надеждна безопасна потребителска среда. AccurioPrint 850i и 950i на Konica Minolta осигуряват всичко това, но осигуряват и повече функции, които са полезни за ефективността в производствена среда.

 

Постигайки ниво на издръжливост , невиждано на многофункционално устройство (МФУ), двата модела - скорост на печат съответно до 85 страници и 95 страници в минута (до 48 A3 стр./мин.) - предлагат изключителна стабилност на печата благодарение на множество подобрения на основните функционалности. Серията i предлага усъвършенствана цифрова свързаност, позволяваща печат по всяко време от всяко място, плюс мощни функции за довършителни операции.

 

Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i е моделът от най-висок клас от bizhub i-серията и е подходящ за професионален печат с ниски обеми и офис печат за големи обеми, включително за сектори в областта на  образованието, държавната администрация и професионалните услуги, както и за централни репрографски отдели, принт-центрове и търговски печатници.

 

Други характеристики на Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i включват:

  • Иновативен сензор за медии, който автоматично разпознава типа и теглото на хартията, като надеждно прилага правилни настройки. Сензорът също така открива пликове, спестявайки време и свеждайки до минимум намесата на оператора.
  • Поддържа голямо разнообразие от носители (до 300 г/м2).
  • Нова касета за хартия, позволяваща зареждане на хартия със смесени размери.
  • Готови печатни продукти като изработка на брошури от 20 листа, телбод за 100 листа и възможности за сгъване на писма.
  • Реална резолюция 1200x1200 dpi и тонер технология Simitri HD.
  • Контролер за печат от висок клас с иновативен цветен сензорен екран.
  • Безпроблемна интеграция в документните работни процеси.
  • Подобрена екологична ефективност и ниска консумация на енергия.

 

Андре Статкус, старши продуктов мениджър на отдел "Професионален печат", Konica Minolta Business Solutions Europe, казва: „Ние отдаваме голямо значение на работата с нашите клиенти в партньорски подход за развитие на бизнеса им с нашите решения. Серията AccurioPrint 850i/950i на Konica Minolta представлява друга важна стъпка в подпомагането на клиентите за откриване на нови бизнес възможности и за максимално увеличаване на тяхната ефективност. 

 

„Лесната работа с устройството и висококачественото изпълнение са предпоставки за постигане на максимална ефективност и завършване на цялата офис работа бързо. В същото време пълната интеграция с облачните услуги ще осигури правилните процеси в точното време за изграждане на интелигентно свързано работно място. Най-новата технология за сигурност и множество опции за довършителни работи също ще допринесат за атрактивността на тези усъвършенствани системи.“