Meet Our Partners - Диджитъл Солюшънс Къмпани

| 7 септември 2023

Интервю с Павел Дичев, управител в Диджитъл Солюшънс Къмпани.


Здравейте, г-н Дичев! Представете ни Диджитъл Солюшънс Къмпани – кои са основните продукти и услуги, които предлагате на пазара?

Ние сме компания, фокусирана в областта на принтинга. Предлагаме както хардуер, така и софтуерни решения, свързани с управлението на печата и документооборота. С годините натрупахме достатъчно опит и смея да твърдя, че предлагаме пълното портфолио от сервизни услуги и техническа помощ, за да отговорим напълно на нуждите на нашите клиенти. Реализирахме и редица проекти  за различни по големина фирми и институции и намерихме  цялостни решения за оптимизация на техния печат (OPS). Все повече работим по проекти за  дигитализирането на работните процеси в компаниите . Разбира се, зад всичко това стои един добре подготвен екип, на когото разчитам напълно!

Разкажете ни за ключовите проекти, по които работите в момента.

Някои от ключовите ни проекти са свързани с големи компании като Електроенергиен системен оператор, Информационно обслужване АД, Народно събрание на Република България, Стинг Ад и др.

Компанията Ви е сред Premium партньорите на Коника Минолта България. Каква е добавената стойност за Вас от съвместната ни работа?

Няма по-добър повод да изразя благодарността си за подкрепата, която винаги сме получавали от Коника Минолта България. Подкрепа, която се усеща през всичките тези години! Почерпихме много знания и умения от Konica Minolta – обучения, иновативни идеи  и безценен опит, които изиграха важна роля от първите ни стъпки, та  чак до днес.

Какво предстои пред Диджитъл Солюшънс Къмпани в идните месеци?

Много работa и успехи, надявам се. Вече споменах за някои от големите ни проекти, по които работим в момента. Със сигурност пред нас стоят още много предизвикателства, но вярвам, че ще преминем през тях по най-добрия начин, поддържайки високото ниво, което сме наложили сред нашите партньори и клиенти.

Тази година Konica Minolta навършва 150 години. Какво е Вашето пожелание към нас?

150 години наистина са много!  Това само доказва, че  Konica Minolta заслужава доверието, което има на пазара. Доверие което е градено с коректност, безкомпромистност  и професионализъм. Пожелавам на Konica Minolta и на всички нейни служители още много успешни години, удовлетворение от постигнатото и нестихващ ентусиазъм към покоряването на нови хоризонти! Бъдете вдъхновени и целеустремени - вярваме, че най-доброто предстои!