GoToWebinar

Уебинар: Интелигентно търсене на корпоративна информация

Интелигентно търсене

Смарт решение за бързо търсене на корпоративна информация


Прекарвате ли много време в търсене на файлове или информация на различни места за съхранение във вашата компания? Принудихте ли се да създадете на ново файл, защото не успяхте да го намерите? Или може би не успяхте да намерите информация, която да предадете достатъчно бързо на среща с клиенти, което потенциално би ви струвало сделката?

Ако всичко това ви свучи познато, този уебинар е за вас! 

Konica Minolta успява да комбинира удобството и простотата на традиционните потребителски търсачки на файлове с цялата мощ, контрол и сигурност в едно корпоративно решение, което ви осигурява:

  • Един интерфейс осигуряващ незабавен достъп до всичките ви данни  
  • Сигурност на информацията достъпна с нива на достъп
  • Търсена по ключови думи в съдържанието на документите
  • Търсена във всиките ви источници на данни независимо къде се намират

По време на уебинара ще ви покажем как можете да получите незабавен достъп до точно това, което търсите – просто въвеждате своите ключови думи в лентата за търсене и получавате достъп до търсеното съдържание и информация. И това става възможно независимо къде се намира търсената от Вас информация – в прикачени файлове към имейл, сканирани документи, на SharePoint сайтове, или във вътрешната мрежа на компанията – това базово решение намира и извлича всички видове данни, във всички формати, от всички хранилища. 

Ще отговорим също така и на вашите въпроси и ще споделим и някои добри практики от реализирани проектит при клиенти.

Уебинарът е подходящ за Собственици, Управители, Финансови мениджъри Търговски директор, Legal / Complience Manager, Административни мениджъри