GoToWebinar

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ С НАС НА VIRTUAL.DRUPA!

Регистрирайте се сега!

virtual.drupa 2021

Позволете ни да преоткрием заедно възможностите за вашия бизнес. Бъдете наш гост и се присъединете на virtual.drupa от 20 до 23 април 2021 г. за представяне на последните ни предложения в областта на новите технологии, автоматизацията на работните потоци, маркетинговите услуги и подходите за развитие на вашия бизнес.


Научете повече по време на нашите уеб сесии относно бъдещето на печата, създаването на нови бизнес възможности сред вашите съществуващи клиенти, привличането на нови групи клиенти и начините за увеличаване на приходите.

Каним ви да се регистрирате за нашите уеб сесии и да придобиете нова представа за нашите иновативни технологии в производствения печат, производството на етикети, мастиленоструйния печат, обогатяването на печата и довършителните опции, които ще дадат възможност на вашия бизнес да се развива.

 

Програма

Програма
20.
апр 2021

Свържете се - Научете - Развивайте се с Prokom

В нашата индустрия в новите условия, наложени от пандемията, бизнес аспектите са от първостепенно значение за доставчиците на печат. Всичко е свързано с намаляване на разходите, подобряване на ефективността, нарастване на приходите и постигане на по-висока рентабилност. Prokom е общност на потребителите на Konica Minolta, където те могат да се свързват с други доставчици на печат, да се учат един от друг, за да развият бизнеса си. В тази сесия членовете на Prokom ще споделят как са способни да преуспяват в тези предизвикателни времена.

21.
апр 2021

Автоматизиран дигитален печат

От поръчката до готовия печат, тази уеб сесия показва как софтуерните и хардуерните решения на Konica Minolta могат да поддържат по-ефективен работен печатен процес. Web to print с AccurioPro Flux, print room control с AccurioPro Dashboard, сериите AccurioPress C4080 и C14000 с нови модули за изрязване. Нашата интелигентна гама от вградени довършителни работи може да ви помогне в дигиталната трансформация.

22.
апр 2021

Преоткрийте възможностите: AccurioJet KM-1e

Новите предизвикателства пред индустрията не са в отреагирането на новите условия, а в преосмислянето и преоткриването. Става въпрос за преосмисляне и преоткриване на начина, по който виждаме ефективност и производителност. Нашата последна UV дигитална мастиленоструйна преса, AccurioJet KM-1e, съчетава гамата от печатни материали и стабилността, характерни за офсетовите преси, с предимствата на най-новите цифрови технологии. Нека покажем по време на тази уеб сесия предимството на нейната невероятна гъвкавост по отношение на носителя и липса на подготовка при отпечатване и производство на променливи данни на големи B2 листове.

MGI - Силата на обогатяването

Отпечатването вече не е свързано само с високо качество, добро обслужване и ниски цени. Добавянето на лак и фолио към отпечатъка ще добави много повече стойност към CMYK отпечатъците и ще позволи на доставчика на печат да предлага по-изгодни печатни задания на крайния потребител. В тази сесия разглеждаме как това лесно може да се направи с MGI JetVarnish 3D S, базовото решение на Konica Minolta, което предлага обогатяване с лак и фолио.

23.
апр 2021

Всичко с едно преминаване на носителя, динамично за всеки лист: MOTIONCUTTER цифрова високоскоростна лазерна система

Със своите основни функции за рязане, филигранно рязане, полусрез, гравиране, биговане и (микро) перфориране цифровата високоскоростна лазерна система MOTIONCUTTER предлага широка гама от довърпителни - от техническата обработка до декоративното завършване. Вижте колко лесно може да бъде използването на променливи данни и открийте пазарния си шанс с напълно автоматизирана система, която не спира при смяна на задачите.

Етикети § Опаковки

Пазарът на опаковки нараства. По-специално сегментите на печат на етикети и производство на картонени опаковки бележат голям подем. Нека ви покажем как да комбинирате двата сегмента в един работен процес.