KM-1e & Motioncutter

Дигитални технологии от бъдещето - вече и в България

От търговски матриали, през книгоиздаване до ефектни опаковки


Перфектно качество, бързина и ефективност


Първата комбинирана инсталация на AccurioJet KM-1e и Motioncutter 23 в Европа се състоя именно в България - в печатница Арт Етърнал Принт. Това дава на вас като представители на българската полиграфическа индустрия шанса да се докоснете до иновативните технологии и да откриете сами какви възможности ви дават те.
 

Единственото ограничение е вашето въображение!



ПОРЪЧАЙТЕ МОСТРИ ОТ ДИГИТАЛНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ БЪДЕЩЕТО

AccurioJet KM-1е – флагманът на Konica Minolta

Дигиталната UV мастиленоструйната преса AccurioJet KM-1е на Konica Minolta работи с формат B2+ и е оборудвана с патентованата от компанията UV мастиленоструйна технология Konica Minolta Dot Freeze™, която е преодоляла едно от основните предизвикателства на мастиленоструйния печат - неконтролирано нарастване на мастилената точка (Dot Gain), което намалява качеството на печат и възможностите за работа с различни субстрати. Може да отпечатва 3000 листа на час едностранно и 1500 листа на час в дуплекс режим, като същевременно елиминира необходимостта от използване на специални субстрати или скъпи покрития. При това поддържа не само хартиени носители, но също и различни видове синтетични основи, прозрачно и полупрозрачно фолио, фолирана хартия, метализирани носители, платна и др. - всички с безкомпромисно качество. Специално разработените UV мастила позволяват печат върху непорьозни и синтетични субстрати.

Системата поддържа медии с дебелина от 0.06 мм до 0.6 мм, като това разширява обхвата на потенциални приложения (опаковки, табели и др.). Системата може да работи с големи B2+ листове до 585x750 мм. AccurioJet KM-1е печата с реална резолюция от 1200 x 1200 dpi, която дори може да надмине качеството на офсетовия печат, без печатни форми, без подготовки и отпадъци.

Оптимизацията на ресурси също е едно от основните предимства на системата. Автоматизираните процеси позволяват един оператор да управлява целия производствен процес. Липсата на печатни форми, премахването необходимостта от предварителна подготовка на пресата между заданията освобождават значителни ресурси, които могат да се пренасочат в дейности, носещи нови бизнес възможности. Системата има изключително богат набор от приложения: книги и корици за книги, рекламни и маркетинг материали, търговски маркетинг, приложения в хранителната промишленост, листови етикети, персонализация и мн. др.
 
MOTIONCUTTER® 23

Mашината за лазерно рязане с няколко награди осигурява по-висока стойност на персонализацията и обогатяването на продуктите, като гарантира увеличаване рентабилността на печатницата.

Някои от основните характеристики на MOTIONCUTTER включват:

  • Рязане, частично прорязване на стикерна хартия, (микро) перфориране, биговане, гравиране и персонализиране с всички тези функции с едно преминаване за всеки лист

  • Широк спектър от поддържани дебелини на субстрата - от 80 г/м2 до 500 г/м2 

  • Формат с размер от А4 до максимум 585  х 1 000 мм, работна площ 580 мм х 580 мм

  • Специално разработен интуитивен потребителски интерфейс позволява продуктивна работа дори на неквалифициран персонал

  • Изцяло автоматичен режим на работа чрез баркод,  задвижван чрез свързаност към системите на работния процес за получаване на задания и изпращане на отчети в реално време

  • Автоматизирана смяна на задания и вид  субстрат за всеки лист без спиране на машината

  • Модул, който позволява отделянето на отпадъците,така че готовите продукти могат да бъдат доставяни на изхода

Комбинацията от AccurioJet KM-1e и Motioncutter 23 предоставя възможности за изключително креативни решения, които може да реализирате чрез мостри, произведени от ваши файлове специално за вас.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Прикачете Вашите файлове, а ние ще произведем мостри специално за Вас на КМ-1е и/или на Motioncutter

Нашите консултанти ще се свържат с Вас в най-кратък срок, за да уточните подробности

Required form 'SamplesKM1Motioncutter' does not exist.

Текстовите полета, съдържащи * са задължителни!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings