MOBOTIX HUB - Нова платформа за видеонаблюдение с безкрайни възможности

| 28 май 2021

Коника Минолта България добавя към портфолиото си MOBOTIX HUB, софтуерна платформа за видеомениджмънт (VMS), с изключително широк спектър от приложения. MOBOTIX HUB e разработен от MOBOTIX AG в партньорство с Milestone Systems, глобален лидер в предоставянето на решения за IP видеомениджмънт.


Коника Минолта България предоставя на потребителите на местния пазар цялостно решение за сигурност и видеонаблюдение. С MOBOTIX HUB, Mobotix и Коника Минолта добавят към портфолиото си за интелигентно видеонаблюдение още един продукт с практически неограничени възможности. Платформата е подходяща за компании от всякакъв тип и размер в различни отрасли – от производството до енергетиката, логистиката, хотелиерството, ритейла, здравеопазването и образованието.  
 
MOBOTIX HUB е отворена, гъвкава и мащабируема платформа, съвместима с над 10 000 устройства, базирани на ONVIF, независимо от тяхното местоположение или марка.  В допълнение могат да бъдат интегрирани инструменти за видеоанализ и управление на събития, както и системи за сигурност и контрол на достъпа, сензори или други нотификации, генерирани от камерите за видеонаблюдение. Пример за такива са специализирани софтуери за преброяване на хора или откриване на изгубени предмети, приложения за автоматично разпознаване на регистрационни номера на автомобили или приложения за POS интеграция в търговски обекти. 

Всички тези данни са видими в единната платформа на MOBOTIX HUB, достъпна чрез лесно за управление приложение за всеки тип устройства (смартфони, таблети, компютри). Платформата е в съответствие с GDPR регламента и е предназначена да осигури високо ниво на защита на данните и цялата мрежа при кибератаки.

Приложението се предлага в пет различни лицензионни версии. От безплатно решение за малки обекти с до 8 камери, до сложна система за сигурност за големи компании, с голям брой камери, инсталирани на множество локации. 

 


MOBOTIX HUB

Открийте нови светове чрез интелигентно видеонаблюдение. С отворената платформа за видеомениджмънт MOBOTIX HUB възможностите са безкрайни. MOBOTIX HUB интегрира непрекъснато нарастващото разнообразие от интелигентни инструменти за видеоанализ от най-добрите разработчици по целия свят. MOBOTIX HUB ще промени начина, по който се използва видеотехнологията. Това е платформата, която ви дава перфектните възможности за защита, контрол и оптимизиране на вашия бизнес.